Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
  • SZAKEMBEREKNEK

  • PÁCIENSEKNEK

Magyar Reumatológusok Egyesületének 2021. évi Vándorgyűlése

Bár a 2020. évben minden tekintetben sikeresen próbáltuk ki az online vándorgyűlés „örömeit”, már alig várjuk, hogy 2021-ben ismét személyesen találkozhassunk.
Ennek reményében 2021. szeptember 23-26. között a korábbi tervek szerint Debrecen lesz a házigazdája az MRE éves vándorgyűlésének.

GDPR - Fontos felhívás tagjaink számára!

Az Európai Unió Egységes Adatvédelmi Szabályozást (GDPR - General Data Protection Regulation) vezetett be 2018. május 26-tól.
Kérjük, a honlapra belépve nyilatkozzon adatai kezeléséről!

Adatfrissítési felhívás MRE tagok részére!

Megkérünk minden tagunkat, hogy a hatékony kommunikáció érdekében megújult weboldalunkon szíveskedjen a személyes adatait ellenőrizni, változás esetén frissíteni azt.

HÍREINK

It is a great pleasure to invite you to be part of the 14th International Congress on SLE, in Venice, Italy which will be held on October 6-9, 2021  together with the 6th International Congress on Controversies in Rheumatology and Autoimmunity (CORA). 

 

The LUPUS 2021 Congress will showcase the very best clinical, biological, and translational advances in the

Magyarországon 2020.12.26-a óta elérhetőek a SARS-CoV-2 vírus ellen aktív immunizálást biztosító oltóanyagok a vírus által okozott COVID-19 fertőzés megelőzésére.

 

A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság 2021.02.23-i tájékoztatója a hazánkban jelenleg elérhető COVID19 védőoltásokkal kapcsolatban megtekinthető ide kattintva

A program megtekinthető ide kattintva

 

A programban szereplő időpontok IZRAELI idő szerint vannak feltüntetve. Itteni idő szerint egy órával korábban kezdődnek minden esetben.

 

 

Dear Friend,

 

On behalf of Prof. Zoltan Szekanecz (Hungary) and Prof. Yehuda Shoenfeld (Israel)

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

 

Bár a 2020. évben minden tekintetben sikeresen próbáltuk ki az online vándorgyűlés „örömeit”, már alig várjuk, hogy 2021-ben ismét személyesen találkozhassunk. Ennek reményében 2021. szeptember 23-26. között a korábbi tervek szerint Debrecen lesz a házigazdája az MRE éves vándorgyűlésének. A vezetőség mandátuma 2020 szeptemberében lejárt, jelenleg ideiglenesen az Elnökség viszi

Kedves Kolléganők és Kollégák!

 

A 2021. február 11-én a BIF "előszobájaként" az EULAR és MRE közös szervezésében tartott szimpózium anyaga április 30-ig megtekinthető az alábbi linken: EULAR ECONS lectures  

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Szekanecz Zoltán
az MRE elnöke

 

Kedves Kolléganők és Kollégák!


Ádám Veronika, a Magyar Tudományos Akadémia Orvostudományi Osztályának elnöke tájékoztatta a szakmai tagozatokat és társaságokat arról, hogy a Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztálya rendszeres tájékoztatást szeretne adni az orvostudományban megjelenő legújabb és hasznos tudományos eredményekről a társadalom, de kiemelten a gyakorló orvosok számára. Jelen korunk legforrongóbb és leginkább

PARTNEREINK