Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

MRE Vándorgyűlés
Kezdete: 2020.09.24.Vége: 2020.09.27.
Helyszín: Debrecen
MRE Vándorgyűlés

Helyszín: Kölcsey Központ 4026 Debrecen, Hunyadi út 1-3.
Időpont: 2020. szeptember 24-27.

 

Első értesítő

 

Regisztráció:

A vándorgyűlésre való jelentkezés elektronikus úton történik a kongresszus honlapjáról: http://congress-service.hu/rendezveny/mre2020

Lehetőség van jelentkezésre a szervező iroda által küldött jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével is.


Absztrakt besorolásról visszaigazolást 2020. augusztus 24-ig megküldjük e-mailben.

 

Fő témák:

Sportmedicina

Mozgásszervi képalkotó diagnosztika

Célzott terápiák fejlesztése

Gyulladásos és autoimmun reumatológiai kórképek

Klasszikus reumatológiai betegségek

Metabolikus csontbetegségek

Szakmapolitikai kérdések

Varia 

 

 

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!


2020. szeptember 24-27 között ismét Debrecen lesz a házigazdája az MRE éves vándorgyűlésének. A kongresszus különlegessége, hogy a vezetőség mandátuma lejárt, így vezetőségválasztás lesz. A korábbi kongresszusok hagyományait megtartva igyekszünk Önök számára magas színvonalú, de néhány újdonsággal fűszerezett szakmai programot és tartalmas kikapcsolódást biztosítani. Továbbra is törekszünk arra, hogy mindenki igényét kielégítendő, a szakmai program kiegyensúlyozott legyen. A poszterek esetében továbbra is az e-poszter formátumot követjük, de a szerzők az előadóteremben, röviden szóban is bemutathatják munkáikat.

 

Az előadások és poszterek mellett számos szponzorált szimpózium is lesz. Mint minden évben, idén is hálásak vagyunk a gyártóknak, partnereinknek, a támogatásért.

 

A csütörtök délután szokás szerint az ünneplésé. Ekkor történik majd a Bozsóky emlékérem és a Petrou Petros ifj úsági díj átadása. Az MRE vezetősége úgy határozott, hogy új díjat alapít a betegellátásban, ellátás-szervezésben kiemelkedő munkát végző kollégák számára. Ezt a díszdomborművet is most adjuk majd át először. Ebben az évben újra tiszteletbeli tagokat avatunk: Perl András (Syracuse, USA), Walter Grassi (Pisa) és Ricard Cervera (Barcelona), akik szintén előadással is jelentkeznek majd. Emellett a „magyar gyökerekkel” sorozatban ötödikként Andreea Ioan-Facsinay (Leiden) mutatja be munkásságát és talán kevesek által ismert magyar hátterét. Ismét adunk majd díszoklevelet a hazai reumatológiáért sokat tett kollégáknak és átadásra kerül az idei de Chatel-díj is.

A vándorgyűlésen néhány speciális témát vetünk fel. Kerekasztal-beszélgetést szervezünk a sportmedicina és a mozgásszervi képalkotás témakörében. Emellett megtárgyaljuk majd a célzott terápiával kapcsolatos speciális aspektusokat és az új fejlesztéseket is.

 

Szokás szerint az orvos-kongresszusunkkal párhuzamosan zajlik majd a szakdolgozói egyesület (MRSZE) vándorgyűlése. Kongresszusunkon betegnapot is szervezünk.

 

A szakmai program mellett a két estére igyekeztünk tartalmas kikapcsolódást is szervezni, mely egyelőre legyen meglepetés. Remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és a szakmai program szüneteiben és utána lesz mód gyönyörködni a Kálvinista Róma és környéke szépségeiben.

 

Az MRE elnöksége, vezetősége, valamint a technikai szervező Congress Service cég nevében minden kedves Kolléganőt és Kollégát szeretettel várunk Debrecenbe!

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Szekanecz Zoltán az MRE és a kongresszus elnöke
Prof. Dr. Kiss Emese