Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MRE legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány felhívása a Reumatológia Mindenkinek Facebook oldal követésére, az oldalhoz történő csatlakozásra
  2022.03.06.

   

  Tisztelt Kollégák! 

   

  A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány (MRA) évek óta megjelenteti a Reumatológia Mindenkinek (korábban Reuma Híradó) folyóiratot. Az MRA alapító Magyar Reumatológusok Egyesülete javaslatára és egyetértésével 2020. március 1-től megindítjuk a Reumatológia Mindenkinek Facebook-oldalt, amely minden Facebook fiókkal rendelkező érdeklődő csatlakozó – reumabetegek, érdeklődő laikusok és orvosok, szakdolgozók - számára lehetőséget nyújt a tájékozódásra és a nyomtatott folyóiratnál szabadabb kommunikációra. Az adminisztrátorok és szerkesztők minden szakszerű prezentációnak, véleménynek, objektív tájékoztatásnak helyet adnak. A Facebook-oldal webhely elérése:

   

  https://www.facebook.com/ReumatologiaMindenkinek

   

  Itt lehet az oldalt követni, kedvelni, illetve üzeneteket küldeni a szerkesztőkhöz, valamint a cikkekhez hozzászólni. A tartalom havonta frissül, szelektált anyagai bővebben megjelennek nyomtatásban és az MRA honlapon (www.reumatologia.hu).

   

  Nagy örömmel fogadunk minden, laikusok számára, közérthető szakmai tájékoztató anyagot, amely a reumabetegek és családtagjaik számára hasznosak. Mintájuk az EULAR ajánlások és egye cikkek „lay version/lay summary”-jai. Az ilyen közleményeket a szerkesztők e-mail címére kérjük küldeni.

   

  A szerkesztők: Pethő Gáborné MRA elnök és dr. Hodinka László MRA titkár elérhetők az MRA címén: mra@reumatologia.hu.

   

  Kérjük, ajánlják a Facebook oldalt és az MRA honlapot orvos és nem-orvos kollégáiknak, betegeiknek érdeklődő laikus ismerőseiknek.

   

                           Pethő Gáborné MRA elnök               dr. Hodinka László MRA titkár

Vissza