Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MRE legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Az MTA Orvosi Tudományok Osztálya rendszeres tájékoztatást ad az orvostudományban megjelenő legújabb és hasznos tudományos eredményekről
  2021.02.09.

  Kedves Kolléganők és Kollégák!


  Ádám Veronika, a Magyar Tudományos Akadémia Orvostudományi Osztályának elnöke tájékoztatta a szakmai tagozatokat és társaságokat arról, hogy a Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztálya rendszeres tájékoztatást szeretne adni az orvostudományban megjelenő legújabb és hasznos tudományos eredményekről a társadalom, de kiemelten a gyakorló orvosok számára. Jelen korunk legforrongóbb és leginkább aktuális kérdése a koronavírus fertőzéshez kapcsolódik. Ennek érdekében havi rendszerességgel néhány oldalas hírlevelet adnak ki, amely az MTA honlapján jelenik meg a https://mta.hu/data/dokumentumok/hirlevelek/2020/covid-hirlevel-01.pdf linken.

   

  Bízunk benne, hogy sikerül a jövőben ezen a módon is erősíteni az MTA Orvosi Tudományok
  Osztálya és a gyakorló orvoskollégák kapcsolatát. 


  Szeretnénk arról is tájékoztatni a kedves Kolléganőket és Kollégákat, hogy a hagyományos Klinikai Immunológiai és Allergológiai tanfolyamot sikerült akkreditáltatni a Semmelweis Egyetem szak- és továbbképző programján belül nemcsak kötelező szakvizsgára felkészítő, hanem kötelező szintentartó tanfolyamként is. Kérem, hogy erre a lehetőségre hívja fel mindazon kollégák figyelmét, akiknek szükségessé válik a működési engedély meghosszabbításához a tanfolyam abszolválása. Bővebb tájékoztatás az Oftexen az SE-TK/2021-01/00323 kódszámon érhető el.

   

  Üdvözlettel

   

  az MRE elnöksége

   

Vissza