Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MRE legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  MRE vándorgyűlés (Szeged, 2023.09.21-23.) - Absztraktbejelentés határideje lejárt!
  2023.05.04.

  Tisztelt Hölgyeim! Tisztelt Uraim! Tisztelt Egyesületi Tagok! Tisztelt Támogatóink!

   

  Az MRE 2023. évi vándorgyűlését szeptember 21-23. között a szőke Tisza-parti városban, Szegeden rendezzük meg a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (6722 Szeged, Ady tér 10.).

   

  A korábbi kongresszusok hagyományait megtartva igyekszünk Önök számára magas színvonalú szakmai programot biztosítani. Ennek megfelelően állítjuk össze az előadások és poszterek tematikáját. A klasszikus reumatológiai témák mellett helyet adunk a legújabb eredményeknek is. A poszterek bemutatása most is e-poszter formában történik majd. Követve a hagyományokat, a szerzők az előadóteremben, röviden, szóban is bemutathatják munkáikat. Az előadások és poszterek mellett számos szponzorált szimpózium is lesz. Idén három kiváló reumatológusnak Alberto Martini, Daniel Aletaha és Xenofon Baraliakos professzoroknak adhatjuk át az MRE tiszteletbeli tagságát elismerő okleveleket. A vándorgyűlésen szeretnénk folytatni a már megkedvelt, kötetlenebb beszélgetést jelentő kerekasztal fórumokat egy-egy kiemelt témakörben. Ebben az évben a Belák Sándor emlékérem, az MRE Érem Kiemelkedő Klinikai Munkáért és az MRE díszoklevelek átadására is sor kerül a hazai reumatológiáért sokat tett kollégáknak. Orvos-kongresszusunkkal párhuzamosan zajlik majd a szakdolgozói egyesület, az MRSZE vándorgyűlése is. 

   

  Az MRE kongresszus résztvevői hosszú évek alatt hozzászoktak, hogy a szakmai program mellett szórakoztató kikapcsolódásra is mindig van lehetőség. Szeged méltán híres paprikájáról, halászlevéről, szecessziós épületeiről és most már az ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézetről is, így bőven van lehetőség a gasztronómiai kalandokra vagy akár a kulturális és a tudásszomj csillapítására is. A két közös est programja legyen meglepetés. 

   

  Az MRE Elnöksége, Vezetősége, valamint a technikai szervező Congress & Hobby Service cég nevében minden érdeklődőt szeretettel várunk szegedi vándorgyűlésünkre!

   

  Fő témák: 

  Degeneratív ízületi megbetegedések
  Diagnosztikus és terápiás újdonságok
  Fájdalom szindrómák
  Gyermekreumatológiai kórképek
  Gyulladásos és autoimmun reumatológiai kórképek
  Gyermekreumatológiai kórképek
  Metabolikus csontbetegségek
  Varia

   

  További részletes információk, online jelentkezés a Vándorgyűlés weboldalán: 

  https://www.congress-service.hu/rendezveny/mre2023

   


  Üdvözlettel:

  Dr. Bálint Péter Vince
  az MRE és a vándorgyűlés elnöke

   Prof. Dr. Szűcs Gabriella
   az MRE főtitkára

Vissza