Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
  • SZAKEMBEREKNEK

  • PÁCIENSEKNEK

Magyar Reumatológusok Egyesületének 2021. évi Vándorgyűlése

Bár a 2020. évben minden tekintetben sikeresen próbáltuk ki az online vándorgyűlés „örömeit”, már alig várjuk, hogy 2021-ben ismét személyesen találkozhassunk.
Ennek reményében 2021. szeptember 23-26. között a korábbi tervek szerint Debrecen lesz a házigazdája az MRE éves vándorgyűlésének.

GDPR - Fontos felhívás tagjaink számára!

Az Európai Unió Egységes Adatvédelmi Szabályozást (GDPR - General Data Protection Regulation) vezetett be 2018. május 26-tól.
Kérjük, a honlapra belépve nyilatkozzon adatai kezeléséről!

Adatfrissítési felhívás MRE tagok részére!

Megkérünk minden tagunkat, hogy a hatékony kommunikáció érdekében megújult weboldalunkon szíveskedjen a személyes adatait ellenőrizni, változás esetén frissíteni azt.

HÍREINK

Tisztelt MRE Tag!

 

Ez év szeptemberében, remélhetőleg személyes jelenléttel tudjuk megrendezni az MRE kongresszusát Debrecenben és bepótolni a járványhelyzet miatt meghiúsult Vezetőség megújító választást. Választani csak az MRE Tagok jogosultak. A tagság egyik feltétele, a tagdíjak évenkénti megfizetése, melynek határideje az adott év december 31. napja. Ezért is kérünk mindenkit arra, hogy ellenőrizze a tagdíjbefizetéseit, és

A Fájdalom Társaság (MOFT) idei kongresszusára az online regisztráció mostantól elérhető! 

https://www.congress-service.hu/rendezveny/moft2021 

 

Korai regisztráció: 2021. július 15-ig 

(A konferencia MOFT tagokra vonatkozó kedvezményes részvételi

2021. június 2-5. között nagy érdeklődés mellett zajlott le az EULAR idei kongresszusa, sajnos online. A regisztráltak száma rekordot döntött (17 ezer). Nagyon színvonalas volt a program és csak kisebb technikai nehézségek voltak.

 

Az MRE szempontjából örömteli hír, hogy a közgyűlés Szekanecz Zoltánt, korábbi főtitkárt, az MRE elnökség támogatásával, az EULAR alelnökévé választotta. Az EULAR új neve European Alliance of Associations

Kedves Kollégák!

 

Kérjük, aki tudja, töltse ki a ReumaHelper applikációval kapcsolatos egyperces kérdőívet!

 

Kedves Kolléganő! Kedves Kolléga!

 

Szeretettel meghívjuk a Szegedi Tudományegyetem Reumatológiai és Immunológiai Klinikája által szervezett ÚJDONSÁGOK A REUMATOLÓGIA ÉS A KLINIKAI IMMUNOLÓGIA TERÜLETÉN című, reumatológus szakorvosok számára kötelező szintentartó, allergológia és klinikai immunológia, belgyógyászat szakorvosok számára szabadon választható tanfolyamra.

 

Időpont: 2021. szeptember 8-10.

Helyszín:

kedves Kolléganők és Kollégák

 

Ez a cikk pár napja jelent meg. Arra utal hogy legalábbis az mRNS vakcina jól hat minden terápia mellett kivéve a rituximabot ahol csökkent a válasz. Vagyis azt irja, annak ellenére hogy korábban az influenza vakcina esetén a MTX mellett csökkent válasz volt, azaz egyesek javasolták az MTX rövid felfüggesztését, a SARS-CoV-2 mRNS vakcina mellett nincs ilyen, igy az összes csDMARD és a legtöbb biologikum

RENDEZVÉNYEK

Kongresszusok, konferenciák

Tanfolyamok, továbbképzések

Kötelező szintentartó tanfolyam reumatológusoknak

2021.09.08. - 2021.09.10.

Szeged, Korányi fasor 10-11., Szemészeti Klinika tanterme

MRE Észak-Kelet Magyarországi szekcióülés

2021.10.15. - 2021.10.16.

Eger, Hotel Korona

PARTNEREINK